tisdag 15 juli 2014

ATC-utmaning "Svensk sommar" 15 juli - 15 augusti 2014

Hur har ni det i den svenska sommaren? Och det är just det som blir denna periodens ATC-utmaning, att ni gör ett ATC med tema "Svensk sommar".  Hur ser just din sommar ut? Denna gången får ni använda tekniker, papper, dekorationer... ja allt... som ni själva vill bara ATC håller sig till temat.

Så här upplever jag min "Svenska sommar":


Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Svensk sommar
Period: 15 juli - 15 augusti 2014
Vill du vara med och leka så skapa ett ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 augusti 2014 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på. (Om ni råkar vara så kreativa att det blir både ett och två ATC får ni gärna skicka in fler foto).

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 augusti 2014 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: