söndag 17 augusti 2014

ATC - Svensk sommar 2014

Hur blev din sommar 2014? Vi fick en solig och varm sommar trots allt, för början, i alla fall här nere i Skåne, var väl inte den bästa.  ATC-utmaningen för perioden 15/7 - 15/8 var just hur man upplevde sommaren.

Jag visar de fina ATC korten i den ordningen de landar i inkorgen på mailen (atcskaparlusten@gmail.com).

1. Jennys sommar ATC är fyllt med blommor. Jenny har använt olika färger distress stain och en mask från Tim Holtz samt en punch som trycker ut blandade blommor. Något får mig att misstänka att Jenny gillar blommor, eller vad tror ni?

Jenny Sundström
"Sommarblommor"

**********

2. Charlottas ATC går mer i "sand-mellan-tårna" stil. Charlotta har använt datorn till att skriva texten på bakgrundspappret, orden är de som hon förknippar med sommar. Washitejp med filmrulle eftersom hon gillar att fotografera. Sommarbilder som sitter i träramar och tre små blommor.

Charlotta Johansson
"Svensk sommar"
      **********

3. Åsa Blomgren har varit ute i naturen och samlat sina dekorationer: sand, snäckor, gräs och blommor. 
På Åsas första ATC ser man en fin sandstrand och den fina sanden är äkta mälarhussand...

Åsa Blomgren
"Summergaze"
Åsas andra ATC får mig att tänka på Palm Beach, kanske för att hon har döpt det till "Calm beach". Här syn fina pressade sommarblommor, riktiga småsnäckor och sand.. med glazad fjäril.

Åsa Blomgren
"Calm Beach"

Jodå, när väl Åsa fått upp farten blev det ett tredje ATC. Ännu lite mer pressade blommor och en gräsdies och svirvel. Visst liknar det en sommaräng?

Åsa Blomgren
 "Summermeadow"
**********

4. Annika Hedre har ännu en gång skapat ett fint ATC. Det verkar som att hon vet både hur man syltar och saftar, eller hur? Annika har använt ett jättefint papper från Bildmålarna ur en kollektion som heter An Ocean with Strawberries, die från Tim Holtz och en liten fin nyckelpiga. Lite distresser, färgpennor och annat har hon också använt.

Annika Hedre
"Sylta och safta"
**********


Inga kommentarer: