söndag 19 oktober 2014

Kursdag hos Skaparlusten.

Söndag och kursdag hos Skaparlusten. Vi skulle börja tidigt, men inte tillräckligt tidigt för några. Långväga kursdeltagare stod och drog i en stängd dörr till Skaparlustens butik ett bra tag innan vi skulle börja.

Det var Amerika album som stod på dagordningen:
 

Vädret var inte det bästa - men inne sken vi som små solar allihop och kreativiteten var på topp, som vanligt.  Det är skönt att sitta inne och ha roligt när det öser ner utanför fönstret.Det gick med en rasande fart, sida efter sida skapades med finurliga vikningar och vrår. Ibland gick vi lite vilse men hittade rätt till slut. Fram och bak, ut och in, upp och ner - ja sätten är många.

Efter ett väl genomfört "gympa"pass för hjärnan var det dags för magen att få sitt. Småspringande och småhoppande över vattenpölarna tog vi oss till grannen "Amazing Pizzeria".
Efter maten fortsatte vi vårt skapande och lite bensträckare emellanåt för att se vad som gömde sig på Skaparlustens hyllor. Ibland bara händer det - Ilona i skapartagen.Tack alla för en mycket trevlig söndag.


1 kommentar:

Annette sa...

tack själva underbara ni,alltid lika roligt att komma till er och gå på kurs.Super duktig"fröken" Marie och Ilona fixar servicen galant med god frukost och smarrig lunch och rååååsa damsugare, kan inte bli bättre
tusen kramar annette