torsdag 18 december 2014

Trumvirvlar och basuner - dags för visning av ATC tema HÖST

Välkomna till en visning av fina ATC i utmaningen: HÖST.

Hösten är då naturen exploderar i färger och så även på era ATC kort. Som vanligt visas de i den ordningen de trillade ner i inkorgen för atcskaparlusten@gmail.com för det är hit som ni ska skicka foto på era ATC om ni vill vara med i vår utmaning.

***********

1. Innan bläcket hann torka på inlägget med utmaningen damp där ner ett ATC från Carina.
Hon skriver "Hösten är för mig en skön och avkopplande tid. Möjlighet att få tillåtelse att krypa upp i soffan och höra regnet och vinden slå på rutan." Carina tycker också att hösten innebär en massa härliga färger och gjorde därför sitt ATC färgglatt. Ser ni att hon använt snöre till att forma träden, verkligen en rolig idé.

Carina Wikström

**********

2. Sinikka skickade också in ett färgstarkt ATC. Sinikka skriver "Jag älskar hösten bara för alla löv som får en fin färg men ogillar mörkret". Hon har använt cardboard och Burlappapper som grund. Ovanpå detta lite papper från Maja Design, en Magnolia dies och till löven en dies från Quickutz. En fin stämpel till pumpan. Lite clear embossingpulver och Crackle Accents. Ser ni grinden?

Sinikka
"Autumn"

**********

3. Marlene skickade in ett gyllene höst-ATC. Det glimmar och glittrar verkligen om höstfärgerna. Marlene berättar: "Jag har rivit papper i småbitar o limmat ihop och som jag sedan täckte med olika nyanser av Treasure Gold. Stansade ut löv och som jag sedan täckte med gloss. Limmat små pärlor som grästäcke av löv.  Och till sist ... en liten stämpel från Paperartsy"

Marlene Persson
"Gyllene höst"

**********

4. Även Åsa ville vara med i utmaningen och skapade ett höst-ATC med hjälp av Bo Bunnys fina höstpapper. Hon har också använt en löv-dies och stansat ut en liten hög med löv.  En liten pumpa uppe i vänstra hörnet fick en "glasbubbla" över sig. Och som Åsa skriver "lite festligare med bling" och därför blev det litet sådant från Prima i högra hörnet. 

Åsa Blomgren
"Höst"**********

5. Jennys ATC glittrar och blänker. En stämpel med höstlöv och lite glitterpasta och en bubbla gjord på resin med ett löv i. Resin är något som Jenny är duktig på att använda, själv har jag inte testat det än, har ni? De guld-brun-koppar färgerna är snygga mot den turkosblå bakgrunden.

Jenny Sundström
"Höstlöv"

**********

6. Även Charlotta tycker det är mysigt med höst, ffa färgerna och att man tänder mycket ljus.
Charlotta passade på att pröva Distress Stains för första gången, och resultatet blev lyckat eller hur?
Hon kallar sina ATC "Höstfärger". Även här ser man lite fina höstlöv.

Charlotta Johansson
"Höstfärger 1"

Här ser man tydligt hur Charlotta har "splashat" med distress stainen. Snyggt och roligt att man inte riktigt kan kontrollera hur det blir. Här ser man också hur effektfullt det blir när man lägger lager på lager med cardstock och papper.

Charlotta Johansson
"Höstfärger 2"

**********

7. Annika har också knåpat ihop två ATC som visar två väldigt trevliga sidor av hösten. Härliga höstpromenader eller en mysig stund med en bra bok.

Det första ATC är med papper från Maja Design, paraplydie från Memory Box och en stämpel från YouDo med stövlar.
Annika Hedre
"En skön promenad..."

Till sitt andra ATC har Annika använt papperrester från sina gömmor, lite snöre och andra dekorationer. En liten "Bra bok" som pricken över i.
Annika Hedre
"..eller sitta inne och uggla"


**********

8. Saga har gjort ett fint ATC och kallar det för "Underbara höst". Fina löv från en stans/die på en bakgrund i höstens härliga färger.

Saga Garenberg
"Underbara höst"**********

Det var denna periodens deltagare i utmaningen "höst".  Lika roligt att se varje gång hur ett tema kan få så många olika utseende.  Extra spännande blir det under nästa period då det gäller att göra saker man inte brukar göra eller använda, det gäller att "Utmana, våga.. och vinn". Mer om den utmaningen kan ni läsa om ni klickar HÄR.

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Sinikka sa...

vad många fina bidrag. Man får ju ny inspiration

Carina sa...

Sååå mycket fint det blev av "Hösten"