torsdag 15 januari 2015

ATC-utmaning VINTER 15/1 - 15/2 2015

Då är vi inne i mitten av januari 2015 och det är dags för en ny ATC-utmaning här på bloggen.
Januari och februari brukar vara vintermånader, ibland även här i nere i Skåne. Idag är det den 12 januari och inte en snöflinga så långt ögat når - regn, blåst och rusk är vad som erbjuds idag.

Men med fantasin hjälp kan man komma långt och denna gången satsar vi på att göra ATC med tema "Vinter". Om ni nu väljer vitt och snö eller grått och regn är upp till er.

Mitt ATC går i klassiska vinterfärger såsom vitt och blått med lite stickles i kanterna. Ännu en gång fick jag använt mina snöstjärnepunchar och dies. Som övrig dekoration valde jag pärlor i olika storlek.

Marie Linder
"Vintertider"


 **********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Vinter
Period:15 januari - 15 februari 2015
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 februari 2015 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 februari 2015 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten?, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: