söndag 17 maj 2015

Boktstaven C - uppklädd för röda mattan

Jag tycker precis jag har bytt min vinterjacka till en lite tunnare och nu dröjer det inte länge förrän skolorna slutar och sommaren börjar - vad händer med all tid?

Ännu en period med ATC-utmaning är avklarad. Denna gången gällde det att skapa något på bokstaven "C". Som vanligt klarade ni det galant.

1. Först i inkorgen på mailen var Charlotta. Denna gången har hon använt canvastyg som hon färgat in i gult, orange och rött. Ett vellumpapper som är skrynklat och inkat. Bokstäverna i svart är ett alfabet från Quickutz och till sist en lintråd i orange och rött. Vad har hon "döpt" sitt ATC till? Jo, naturligtvis "C som i Charlotta".

Charlotta Johansson
"C som i Charlotta"

**********

2. Jenny har gjort ett ATC á la Jenny. Hon har använt alkoholinks på bakgrunden, och en die som hon har haft ett tag och nu kom den till användning. Jenny kallar sitt ATC för "Corset".

Jenny Sundström
"Corset"

 **********

3. Åsa ATC kom som nummer tre i inkorgen.  Hon har också tänkt lite på franska och har valt papper från Graphic 45. Vilka tror ni hon valt? Naturligtvis... Couture. Med rätt papper går livet som en dans.

Åsa Blomgren
"Couture 1"

Åsa Blomgren
"Couture 2"

Åsa Blomgren
"Couture 3"**********

4. Annika har tänkt på "3 av livets goda" när hon gjorde sitt ATC: Choklad, Citronfjärilar och Cellomusik. Materialet som hon använt är: Notpapper Antique Sheet Music från Bazzil, fjärilspunch Martha Stewart. Fin hörnpunch från Fiskars. En cellostämpel från ett ark clear stämps från Reprint.
Till sist skriver Annika "resten är från mina gömmor och av obekant märke"
 
Annika Hedre
"3 av livets goda"

**********

Ser det roligt ut med ATC? Blir ni sugna på att testa? Vi fortsätter våra ATC-utmaningar och perioden 15/5 - 15/6 gäller det att inspireras av något i din omgivning. Läs mer HÄR.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: