fredag 15 maj 2015

Ny ATC-utmaning 15 maj - 15 juni 2015

Kommer ni ihåg min turkos/beige kudde som var "mall" för ATC? Denna gången tänkte jag att ni skulle titta er omkring och hitta inspiration till ett ATC. Ibland kan bli förvånad över vad som händer när man ser på sin omgivning med nya ögon - ATC-ögon.

Ni får fritt skapa ert/era ATC men alla vi andra är nyfikna på vad det var som gav er inspiration så denna gången ska ni fotografera ert ATC men också det som gav er inspiration.

**********



Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Inspiration från din omgivning
Period: 15 maj - 15 juni 2015
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 juni 2015 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 juni 2015 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: