lördag 15 augusti 2015

ATC-utmaning 15/8 - 15/9 - "Något som går att öppna"

 Redo för en ny ATC-utmaning?

Jag tänkte vi skulle göra ett, eller flera, ATC som på något vis går att öppna. Ett fönster, en dörr, ett lock..., ni har säkert hur mycket idéer som helst. Idén till utmaningen fick jag när jag gick igenom mina egna ATC och hittade ett som jag är väldigt nöjd med.Denna gången behövs två foto, ett där ATC-kortet är stängt och det andra där det är öppet - allt för att vi andra ska kunna ta del av era roliga idéer.


  **********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: "Något som går att öppna"
Period:15 augusti - 15 september 2015
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 september 2015 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 september 2015 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: