torsdag 17 december 2015

ATC-parad "Pappersrester"

Temat för periodens utmaning var att använda sig av pappersrester från pågående eller senaste projektet. Det är mycket man kan göra med pappersrester och ATC är väldigt behändigt i storlek att använda små pappersbitar på.

Som vanligt lägger jag upp era ATC i den ordningen de kom i inkorgen på mailen.

**********

1. Jenny Sundström har vävt ihop pappersremsor från olika märken av julpapper. En teknik jag också använder ibland, har ni inte testat detta så är det ett måste för det blir alltid lika fint. Jenny har använt en dies, som hon inte vet namnet på. Lite snow marker penna till kotten och lite Wink of Stella i bakgrunden. 

Jenny Sundström
"Kotten"
**********

 2. Åsa Blomgren har skapat ett ATC men ett nyttigt budskap "Relax". Det är många som är stressade på den här tiden av året, varför inte ta ett djupt andetag och njuta av tillvaron och varandras sällskap. Åsa har använt spillbitar från en gräs dies och lite ink här och var och naturligtvis lite bling. Texten är av trä. 

Åsa Blomgren
"Relax"

**********

3. Annika Hedre var på Mixed Media kurs i Stockholm och det är resterna från den kursen som hon använt på sitt ATC. Annika skriver: "i bakgrunden anar man ett papper från Prima, Garden Fable Collection, och lite annat papper som jag sprayat med Lindy's Stamp Gang. Ramen är gjord av chipboard som jag målat med gesso."  Ni kanske anar en liten bit punchinella, innan Annika limmade ner den använde hon den som stencil. Stämplar, snörstump och fågel låg också på henne scrapbord.
Blomman är gjord med Nellie Snellen-stans och fått lite stickles i mitten. Äggen i fågelboet fick också lite stickles på sig. Till slut en vit dekorpenna. Tänkt att man kan få plats med så mycket på en sådan liten yta.

Annika Hedre
"Birds fly"
**********

4. Charlotta Johansson hade också lite bitar av papper som låg och tog plats på hennes bord. Papperna kommer från ett bröllopsalbum. Papper som Charlotta använt är från Prima Marketing, "Debutante". Lite wellpapp, spets, blommor och pearls. Hon har gett ATC kortet det lämpliga namnet "Wedding Card".

Charlotta Johansson
"Wedding Card"
**********

Det var väl ett härligt gäng ATC. Som tack för att ni varit med i ATC-utmaningen för denna perioden så kommer där hem någonting med posten, som kanske kan användas till nya ATC.

Ni har väl inte missat den pågående periodens utmaning som gäller 15 december 2015 - 15 januari 2016?  Skapa ett ATC i "Vinter"- tema. Ni väljer själv hur er "Vinter" ser ut.
Blogginlägget om utmaningen hittar ni om ni klickar HÄR.

Mitt ATC gjorde jag av rester efter en art journal sida som just gick i temat "Vinter". Den videon hittar ni här: Ha en skön avslutning på året och så ses vi igen 15 januari 2016.

Marie

1 kommentar:

Pixi sa...

Oh så trevligt , ser fram emot det ! Tack så mycket själv för alla utmaningarna! God Jul kram Åsa