tisdag 15 december 2015

ATC-utmaning 15 december - 15 januari 2016 "Vinter"

Har ni mycket att stå i? Stressigt?? Varför inte koppla av med ett litet ATC??? Jag tänkte att periodens utmaning följer årstiden så det är "Vinter" som är temat. Hur ert vinter-ATC ser ut får ni själv bestämma. Jag själv satsar på vitt och blått.

Jag gjorde en vintersida i min art journal och passade då på att göra ett ATC i samma stil med lite material som blev över. Jag kallar det "Gnistrande vinter". Om ni vill se hur jag gjorde det så titta på videon där jag gör art journalsidan, länken hittar ni lite längre ner på sidan. 

 **********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Vinter
Period:15 december - 15 januari 2016
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 januari 2016 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 januari 2016 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: