fredag 1 december 2017

ATC-utmaning December 2017

Då går vi in i årets sista månad - december! Vi fortsätter med våra ATC-utmaningar och månadens tema är "Färgtema eller Vinter". Färgtemat är det som vi har i vår grupp Skaparlustens kreativa vänner på facebook.

Jag har gjort ett litet kollage med färgtemat och de sista årens ATC i temat vinter.


Färgtemat ser ut så här och ska föra tankarna till krispigt, rimfrost osv.Men - er vinter kanske inte alls ser ut så här! Ni tänker kanske tillbringa vintern på varmare breddgrader? Eller så räcker det att ha vinter i Skåne för den brukar vara allt annat än vit och krispig!

Känner ni ett sug efter att göra fler än ett ATC - välkomna att skapa hur många ni vill!

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Färgtema eller Vinter
Period:December 2017
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 31 december 2017 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 1 januari 2017 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.


Inga kommentarer: