söndag 15 april 2018

ATC-utmaning "Vintage" 15 april - 15 maj 2018

Det finns många stilar att välja på när det gäller papper och dekorationer. En, som jag gillar mycket, är vintage. Lite mörkare och beige/brun istället för shabby chic som är mer vitt, vitt och mer vitt.

Jag dök ner i min låda med pappersrester och hittade lite från Primas kollektion "Emporium" + lite annat smått. Hittade lämpliga dekorationer i min samling, i en annan låda.


Allting jag använt är i princip rester från andra projekt, eller som jag rivit loss från gamla projekt innan jag kastat dem. Så - det är faktiskt bra att spara på diverse små bitar.

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Vintage
Period: 15 april - 15 maj 2018

Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC?
Nytt för 2018 är att ni har två alternativ att delta i våra ATC-utmaningar:

1. Ni gör som vi gjort tidigare dvs fotografera ATC, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 maj 2018. En beskrivning på vad du använt är också trevligt.

2. Vi kommer att ha ATC-utmaningen i vår grupp Skaparlustens kreativa vänner också. Man fotograferar sitt ATC och laddar själv upp det i gruppen senaste kl 24:00 den 15 maj 2018. Du får gärna berätta vad du använt för att skapa ditt ATC.

Jag fortsätter att lägger jag upp era foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut, oavsett var ni laddar upp det.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.


Nytt tema presenteras 15 maj 2018 här på bloggen och i gruppen Skaparlustens kreativa vänner.

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Vår grupp Skaparlustens kreativa vänner hittar ni på Facebook (klicka på länken som tar er dit)

Ha en bra dag!Inga kommentarer: