tisdag 3 mars 2009

Juni i östra Norrbotten...

Här kommer en tredje layout med papper från Basic Greys Marrakech. Ja, fotot är från någon gång i juni 2008, och det ligger lite snö kvar. Visserligen hade där varit en enorm, ihopskottad hög, och den ligger i ganska mycket skugga, men det blev en lite kul kontrast med tösernas sommarkläder och snön :)



Jag har lagt till en vit cardstock och sedan använt mig av två mönstrade papper: dels det röda bakom fotot, och så ett som jag klippt ut blommor och blader från :) Ett par chipboardfigurer, en rubon och så en rubrik, så var det klart. Eller...nästan...för naturligtvis var jag tvungen att vara där med en penna också, jag har svårt at inte dra någon form av linje någonstans (oftast runt bokstäver).

Nu ska jag återgå till mina krassliga små. Alla i familjen, utom jag, har haft magsjuka, och jag har tre supertrötta och hängiga töser hemma. Den minsta sover i min famn i skrivandets stund...
Hoppas ni alla mår bra!!
På återskrivande :)

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig layout! Gillar massor! :)

    SvaraRadera
  2. Såååå sött!! Gillar den hur mkt som helst!

    SvaraRadera
  3. Det här är bara så underbart! Så ser våren ut hemma hos mig också. Ja inte riktigt ännu men i slutet av maj... Ena dagen är det vinter och vitt vitt och sedan plötsligt blir det sommar. Den här sidan gillar jag verkigen!

    SvaraRadera