tisdag 15 mars 2016

Färgpalett "Lila, gult och grönt" - Ny ATC-utmaning

Det är redan 15 mars, man får verkligen hoppas att dagarna och veckorna som passerar så snabbt förbi hinner fyllas med lite trevligheter.

För den nya ATC-utmaningen tänkte jag att vi skulle använda oss av färgerna "Lila, gult och grönt". Alla tre färgerna måste vara med på ATC, det går bra att använda flera olika nyanser av färgerna. Det är även tillåtet att använda svart och vitt,  man t ex vill stämpla eller rita något, men inga andra färger.  Stilen på ATC, material och annat är upp till er att välja. Om kreativitet bubblar i er får ni gärna göra fler ATC.

Så här blev mitt:

Marie Linder

Jag hade min kamera på inspelning medan jag gjorde mitt ATC. Titta gärna in på min kanal på YouTube och se hur jag gjorde:
 **********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Färgpalett Lila, gult och grönt
Period:15 mars 2016 - 15 april 2016
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 april 2016 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 april 2016 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: