måndag 16 maj 2016

"Citat eller ordspråk" - ATC utmaning 15 maj - 15 juni 2016

Oops! Tänk vad tiden går fort och speciellt när man har roligt. Den 15:e passerade och jag hade roligt på kurser med Finnabair och tänkte inte på att det var dags för en ny ATC-utmaning. Lite försenad men här kommer den:

Citat och ordspråk tycker jag är tacksamt att använda sig av som tema för mycket. Det går också bra med sångtext, diktrad. Om ni vet vem som skrivit sångtexten, dikten eller sagt ett bra citat får ni gärna berätta det för oss andra. 

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: "Citat eller ordspråk" - eller sångtext, dikt etc.
Period: 15 maj - 15 juni 2016

Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15juni 2016 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 juni 2016 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: