måndag 15 augusti 2016

Steampunk - tema för ATC utmaningen 15 augusti - 15 september 2016

Vi har skapat oss igenom bl a "Spel och Lek", "Blommor och blad" och nu senast "Färgpalett" - visst är det dags för lite Steampunk?!

Så, fram med allt som ni känner kan behövas. Här är lite av vad jag kanske kommer att använda. Ja, det är nagellack ni ser. Kugghjul finns i dies från olika märken och sedan finns det ju "riktiga" i metall, om man tycker att kugghjul och steampunk hör ihop.


Hur ni gör ert/era ATC bestämmer ni själv, bara ni håller er till storleken och till temat.

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Steampunk
Period:15 augusti - 15 september 2016
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 september 2016 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 september 2016 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: