måndag 17 oktober 2016

ATC-parad i Shabby Chic stil

Du har mitten av oktober passerat och vi är inne i en ny ATC-period med temat "Höst". Men - naturligtvis ska vi gå på galleri och mingla lite - det är ju dags för era fina ATC att visa upp sig.

Ordningen är som den brukar - först i mailen, först på bloggen.

1. Charlotta Johansson har skickat ett ATC klätt med spets. En liten ram med en fjäril som hon täckt med Glossy Accent och sedan många söta små blommor. Hon kallar det "Butterfly With Flowers"























**********

2. Kerstin Sved Thorstensson har skickat in en serie av fina ATC-kort. Mycket spets, blommor och fjärilar. Ser ni den fina "pärlsvirvlen" som går över alla fyra korten? Det är fyra olika kort men tillsammans bildar de en fin helhet.

 





















**********

3. Jenny Sundström har skickat in ett ATC där hon använt ett hjärta från Tim Holtz. Hon har gjort blommor av lera. Lite fina hörn, kanske de också är gjorda av lera? Eftersom det är Jennys ATC så har hon säkert använt UTE eller embossingpulver, tycker nästan det ser ut som lite crackel på hjärtat.























**********

4. Åsa Blomgren har i botten rosa bakgrund ovan¨på det lite bokpapper. Här är det verkligen lager på lager för sedan hittar vi en bit tapet och överblivna små rester med text.  Som dekorationer lite chipboard, spets och pärlband. Hon har "döpt" det till "Sweet".


















**********

5. Annika Hedre har också tagit fram spetsar, lite blommor, pärlor, m.m. Hon höll sig till färgerna vitt och rosa. Visst blev det ett fint Shabby Chic ATC?























**********

Då var det slut på minglandet för den här gången. Om ni vill vara med i den nya periodens utmaning "Höst" så hittar ni mer information HÄR

Ha en fortsatt trevlig oktober månad!

/ Marie

Inga kommentarer: