fredag 16 december 2016

Vinterklädda ATC går parad

Du har ännu en ATC-utmaning fyllts med era fina ATC. De visar upp sig i den ordningen de kom inkorgen. Sätt er till rätta - det är dags för show time.


**********

1. Jenny Sundström alias Ditt-Linda har gjort ett ATC-shaker card. Intresset för shaker cards har exploderat i scrapvärlden och Jenny testade att göra ett i ATC-storlek.
Hon använde pappersrester från Bo Bunny tillsammans med en snöflingedies från Memory Box. Glitter, bling, UTE m.m. Namnet? - Skakig vinter!

 

**********

2. Marlene Persson har gjort ett ATC i mixed media stil, med gröna och blå toner och ett stänk av vitt med snöflingor - kanske inspirerad av den skånska vintern? Namn? - Winter wishes!
Vad har Marlene använt?  - hon skickade med ett materialfoto.

**********

3. Åsa Blomgren har skapat ett ATC där hon verkar ha fått plats med hur mycket som helst. Vi låter henne berätta: "Jag har använt Tim Holt specles stencil med sparklemediums Diamond. Sen en liten tag från Madeleines vintage bilder . Några wooden stjärnor, vissa har fått inka gold på sig medan andra en Wink of Stella glans. En julig epoxy rundel får avsluta ängelns serenad om att nu kommer julen. Namn? - Lilla stjärna där!**********

4. Charlotta Johansson har skickat in, inte ett utan fyra stycken ATC. Så kan det gå när man är inne i ett flow av skapande. Alla lika fina! Vi låter Charlotta själv berätta om de olika ATC.

ATC nr 1: Jag använt modellingpaste och en schablon. Kransen är gjord av en stans från Marta Stewart. Kransen dekorerades med röda pearls. Namn? - Julkrans på tegelvägg!ATC nr 2: Lite lager på lager, notpapper, spets, stans och pearls. Tomten och det mönstrade pappret kom i en "Tack för din beställning" som Charlotta gjort hos Skaparlusten. Namn? - Winter with Santa!
 


ATC nr 3 och Charlotta fortsätter berätta: "Svart cardstock i botten, därefter kvistpapper med en svart stämpel och sedan vita snöflingor också en stämpel fast med vit akrylfärg. Träsnöflingor är infärgade med Walnut Stain och en liten stjärna på. Skylten kommer från samma påse "Tack för din beställning" från Skaparlusten. Namn? - Snowflakes!ATC nr 4: Det är samma papper som ATC nr 2. Charlotta klippte ut flickan, chalkade kanterna och klistrade på flickan på ATC. Kortet har fått en ram av modellingpaste och så tre pearls som dekoration. Charlotta skriver också: "Ett enkelt kort, men jag blev nöjd med "snökanten". Namn? - Vinterflicka!**********

5. Annika Hedre skriver: "Idag snöar det hos oss igen efter flera grå veckor. Det lyser upp lite i mörkret." Annika berättar också att kortet är gjort av pappersrester. Stämplar och dies från Lawn Fawn. Stjärnorna på himlen är embossade i silver. Texten har hon skrivit själv med en silverpenna.
Namn? - Midvinternattens köld är hård!

 

**********

Är du intresserade av att var med i våra ATC-utmaningar? Under perioden 15 november 2016 - 15 januari 2017 är temat "Valfritt". Du kan läsa mer om temat om du klickar HÄR

Ha en riktigt trevlig, härlig kreativ helg - så ses vi i mitten på januari 2017 för en ny ATC-utmaning och en ny parad! 

/Marie
 

Inga kommentarer: