onsdag 15 mars 2017

"Manligt och kvinnligt" ATC- utmaning 15 mars - 15 april 2017

Vad är manligt och vad är kvinnligt? Det beror nog lite på vem man frågar. Som scrappare ställs man ibland inför förfrågningar om att göra ex maskulina eller kvinnliga kort. Samma tänk i utmaningen, fast på mycket mindre yta.Inspiration till temat kommer från foto ni ser här ovan. Jag städade bland mina mappar på datorn och hitta en utmaning som jag deltog i 2013 - där det gällde att altra tomma toalettrullar till manligt eller kvinnligt. Varför göra det enkelt för sig - jag gjorde två stycken och "band" ihop dem med en kedja och ett hjärta.

Utmaningen/temat är denna gång att göra två ATC, ett kvinnligt och ett manligt.

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: "Manligt och kvinnligt" - gör två stycken ATC
Period: 15 mars - 15 april 2017
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 april 2017 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 april 2017 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: