tisdag 18 juli 2017

ATC-parad i temat "Hav och strand"

Idag är det dags att visa upp era fina ATC i temat för 15 juni - 15 juli - "Hav och strand".  Som vanligt visas de i den ordningen de kom i inkorgen på mailen.

**********

1. Charlotta Johansson har gjort några ATC och använt pappersrester och bilder från Authentique från 2012 tillsammans med lite ord. 

Rubber Duck























2. Crowded Beach

 

3. Surfboard

















**********

2. Annika Hedre berättar om sitt ATC: "Jag har använt Distress oxide inks till bakgrunden. Stämplarna är från My Favorite Things. Jag dekorerade med lite Nuvo glitter drops." Efter en titt i sin garnlåda hittade Annika en tråd som passade bra på hennes fina ATC. 
























**********

3.  Jenny Sundström har skickat ett ATC i mixed media stil där hon använt en fin snäcka tillsammans med  Art Stones och spray/mist. Visst är det underbara färger ihop?!
























**********

4. Åsa Blomgren har gjort några ATC. Vi låter Åsa berätta vad hon använt: " Basen är Graphic 45 serien "By the sea". Men en vågig sax klippte jag papperna på det ena kortet. Stansade ut lite sjötema i vit cardstock. Lite skuggor och Glossy Accent.

Resterna efter klippningen till första kortet använde Åsa till ATC nr 2 - med Sjöhästen, sjöstjärnan och fisken. Dekorerade med guld- och bronskross och lite glitter ovanpå. 

1. In to the sea 























2. In to the sea
 






















... och en närbild med det glittriga
























**********

Vilka fina ATC, håller ni inte med? Samma tema och ändå så olika, det är alltid lika roligt att se de olika tolkningar och stilarna.

Vill ni vara med i ATC-utmaningarna? Det pågående temat är nu "Semester" och mer information kan du hitta här:  ATC-utmaning 15 juli - 15 augusti 2017 i temat "Semester"
Ha en riktigt skön, kreativ dag!

PS: ni vet väl att det är Sommarrea hos Skaparlusten. DS

/ Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar