måndag 14 augusti 2017

UPPDATERING!!! Semester - nytt ATC-tema för augusti 2017

Uppdatering!

Semestertider gör att vi skjuter upp slutdatum för augusti månads ATC-utmaning i temat "Semester". Ny slutdatum blir 31 augusti, då kommer också vårt nya tema att avslöjas.

Välkomna med era bidrag!
---------------------------------------------------------------------------------------


"Den som väntar på något gott väntar inte förgäves" - ett välkänt ordspråk.
Sen semester tycker jag passar in på ordspråket.












Vårt nya ATC-tema blir alltså "Semester", med allt vad det innebär så egentligen kunde temat också vara "Valfritt". Vad tycker ni om att göra på er semester? Läsa böcker, vara på stranden, klättra i berg, vandra i fjällen, vara ute med båten, gå på museum osv.













Gör ett ATC med er favoritsysselsättning när ni har semester. Alla stilar och tekniker är välkomna. Har man fler favoritsysselsättningar och inte kan bestämma sig så är ni välkomna att göra fler ATC.

Vem vet, kanske blir det en liten belöning till er som med och deltar i vår ATC-utmaning....

 **********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: "Semester"
Period:15 juli - 31 augusti 2017
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 31 augusti 2017 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 31 augusti 2017 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: