fredag 1 september 2017

ATC-tema för september 2017 - Aluminium

Nytt tema för vår ATC utmaning och lite nya datum för början och slut.

För något år sedan (2014) hade vi en utmaning där man skulle använda sig av aluminium ex tejp eller folie. Det är en rolig teknik som tål att upprepas så därför blir september månads tema "Aluminium". Hur och med vad väljer ni själv.

Jag trodde jag skulle hinna göra ett nytt men tiden sprang iväg för mig så det blir även repris på mitt förra ATC som jag gjorde med hjälpa av aluminium tejp och en trevlig embossing folder från Tim Holtz.


När jag ändå var i farten blev det ett ATC kort till, och jag hittade en äldre video från 2014 där jag visar hur jag gör det, välkomna in för en liten video:


**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Aluminium
Period: 1- 30 september 2017
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 30 september 2017 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 1 oktober 2017 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: