onsdag 1 november 2017

ATC-utmaning november 2017

Ny månad, ny ATC-utmaning. Ibland går månaderna extra fort och så tyckte jag det var med oktober månad.  Men nu tar vi nya tag och ser framemot att kunna vara kreativa i november. November brukar bjuda på regn och rusk men kan också vara väldigt vacker.

 I vår grupp Skaparlustens Kreativa vänner har vi ett nytt färgtema varje månad. För vår ATC-utmaning november är temat "Höst eller färgtema för november". Naturligtvis får man skapa hur många ATC man vill och kanske då i båda stilarna.

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Höst eller färgtema för november
Period:1 november - 30 november
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 30 november 2017 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 1 december 2017 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: