måndag 15 juli 2019

ATC-utmaning i tema "Monokromatiskt" - Juli 2019

Monokromatiskt är ett finare, och mer internationellt, ord för enfärgat. Enfärgat i den betydelsen att det är nyanser av samma färg men man kan faktiskt tillåta sig något litet stänk av annan färg också. Som vanligt valfri tolkning - er sommar kanske är monokromatisk?

Min tolkning av temat "Monokromatiskt" för Skaparlustens ATC-utmaning perioden 15 juli - 15 augusti 2019 blev så här:Hur gjorde jag?
Min plan var att hålla mig till brunt, beige i olika nyanser. Ett mönsterpapper i botten som jag stämplade på. En bit från en bok ovanpå detta. Mitt hjärta är klätt med ett papper gjort med massor av bruna spray. En fjäril i brunaktiga toner fick vara vingarna till hjärtat. Live Life Fully - adventure från 13@rts word stickers.

**********
Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Monokromatiskt
Period: 15 juli - 15 augusti 2019

Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC?
Ni har två alternativ att delta i våra ATC-utmaningar:

1. Fotografera ert eller era ATC, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 augusti 2019. En beskrivning på vad du använt är också trevligt.

2. Fotografera ert eller era ATC och ladda upp era foto i vår grupp Skaparlustens kreativa vänner .  Du får gärna berätta vad du använt för att skapa ditt eller dina ATC.

Oavsett vilket alternativ så tar utmaningen slut kl 24:00 den 15 augusti 2019.

Jag fortsätter att lägger jag upp era foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg och på Facebook någon dag efter tiden gått ut, oavsett var ni laddar upp det. Våra ATC-utmaningar är ingen tävling utan bara ett sätt att vara kreativ på och att utmana sig själv.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på!

Nytt tema presenteras 15 augusti 2019 här på bloggen och i gruppen Skaparlustens kreativa vänner.

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.
Vår grupp Skaparlustens kreativa vänner hittar ni på Facebook (klicka på länken som tar er dit)

Ha bra dag!

Marie


Inga kommentarer: