måndag 20 januari 2020

ATC-parad i tema "Hus och hem"

Under perioden 15 december - 15 januari var temat "Hus och hem" i vår ATC-utmaning. Det är nu dags för era fina ATC att visa upp sig, i den ordningen de kom i inkorgen.

1. Charlotta Johansson

Sin vana trogen så kom det ett par stycken kreativa ATC. Charlotta berättar själv vad hon använt: "Jag har använt svart bakgrund och på det bitar av äldre papper från Maja Design ”Vintage Summer Basics”. Distress Ink - Walnut Stain och några trädekorationer.

Home is where the 💖 is.




Höghus



HOME sweet HOME


Det var väl en härlig serie av ATC! Det första som man kan öppna imponerade väldigt på mig.


**********

2. Jenny Olofsson

Jenny har skapat ett ATC med siluetter av hus, med hjälp av en dies. Husen har vackra planteringar längs gatan. Ljuset i lägenheterna ser mysigt ut, eller hur?



**********

Tack för att ni har skickat in foto på era ATC. Alltid lika roligt att se vad för kreativa idéer ni har och vad man verkligen kan göra på en sådan liten yta som ett ATC, samma storlek som ett kreditkort. 

För 2020 har vi ändrat lite på våra utmaningar. Det kommer fortfarande ett nytt tema varje månad men sen är det lite annorlunda - det kan ni läsa om i årets första ATC-inlägg: Mina kreativa mål för 2020 och nyheter för 2020.

Välkomna att vara med i våra utmaningar!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar