torsdag 1 april 2021

Mood Board - April 2021

Välkommen säger vi till April månad! Ny månad betyder också nytt Mood Board att inspireras av. Ännu en härlig färgkombination, denna gången grått och gult! Favorit för några medan andra kanske ser det som en verklig utmaning.



Är det något speciellt ni fastnar för? Som vanligt är det inte bara färgerna som ska inspirera, utan även motiven på bilderna, strukturer och annat som kanske bara ni ser.

 **********

Vi brukar också använda oss av färgtemat/Mood boarden när vi skapar vår första sida på våra art journalträffar i Skaparlustens trevliga kurslokal "Bageriet" som finns i Sjöbo i mitten av Skåne. 

Men ... i dessa coronatider har vi flyttat våra Art journalträffar till vår grupp på Facebook - Skaparlustens kreativa vänner  -  Onsdagar med start cirka 15:30 och vi håller på till cirka 20:00. "Kom" när du kan. Vi lägger upp ett evenemang på Skaparlustens sida inför varje träff.

Vi kommer att göra ungefär som vi brukar göra vid våra träffar. Ni får steg att jobba efter, ibland en skiss, ibland ett färgtema eller s.k Mood Board att inspireras av. Ni jobbar i er egen takt och jag lägger upp de olika stegen i ett inlägg.  Mer information hittar du i gruppen.

För er som inte kan vara med så finns det alltså alltid möjlighet att skapa och  ladda upp foto i gruppen Skaparlustens kreativa vänner på Facebook. Skiss och utmaningssteg för våra sidor hittar ni också i ett "album" i gruppen.

Önskar er alla en kreativ månad!

/ Marie

#keepcalmandcreateart #stayhomeandcreateart #corona #artjournalträff


Inga kommentarer: