torsdag 1 juli 2021

Juli månads Mood Board och sommarlov!!!

Juli månad och ett härligt Mood Board att inspireras av. I maj månad hade vi en omröstning i gruppen Skaparlustens kreativa vänner som gällde vilka olika färgkombinationer vi ville inspireras av. En kombination var just juli månads. Härliga färger, eller hur?


Är det något speciellt ni fastnar för? Som vanligt är det inte bara färgerna som ska inspirera, utan även motiven på bilderna, strukturer och annat som kanske bara ni ser. 

Vi brukar också använda oss av färgtemat/Mood boarden när vi skapar vår första sida på våra art journalträffar som vi, pga corona, flyttade från Skaparlustens lokaler i Sjöbo till vår grupp på Facebook 
Men... nu är det sommar, på riktigt! Sol och bad och underbara sommarkvällar! Vi gör nu ett sommaruppehåll för att ladda batterier och fylla på med idéer för att sedan komma igång igen till hösten

Vi kommer att lägga upp lite olika utmaningar under sommaren också för de som vill vara kreativa. Naturligtvis blir vi jätteglada om ni skapar och gör inlägg i Skaparlustens kreativa vänner, allt för att inspirera och inspireras av varandra.

Önskar er alla en härlig sommar!

PS: ni har väl inte missat Skaparlustens sommarrea, passa på att fynda och titta även in under fliken Nyheter - Påfyllt

/ Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar