måndag 9 oktober 2017

Art journal träffar tillsammans med Skaparlusten i Sjöbo

Våra art journalträffar är omtyckta och vi brukar ha fullt hus i Bageriet, som Skaparlusten kallar sin trevliga kurslokal. Ett trevligt sätt att vara kreativ tillsammans nu när höstmörket börjar smyga på.

Under november månad tänkte vi ha två träffar, de finns som evenemang på Skaparlustens sida på Facebook.

Så här ser våra evenemangsinbjudningar ut för november:

LÖRDAG 28 oktober kl 9:30 - 14:00
 
Ännu ett tillfälle då borden är plastade och dukade med färger, spray och annat roligt. Vi börjar kl 09:30 och håller på till kl 14:00. Inga förkunskaper behövs - kom gärna och testa!

Vår första sida skapar vi efter en skiss eller tema och olika utmaningssteg.
Mer information om skissen, färgtema och sådant som kan vara "bra-att-ta-med-sig" kommer några dagar innan träffen.
Om vi hinner gör vi en andra sida som vi brukar skapa lite mer fritt men också med givna "uppgifter" så det passar för alla - både nybörjare och vana art journlare. Men en plan - det är det alltid bra att ha.
Bra att alltid ha med sig i packningen är: rester av mönsterpapper, sida från en bok, någon trevlig bild eller text från en tidning, servett, utstansat osv - bara "fall-i-fall".

En avgift på 30 kr betalas på plats! Du anmäler dig genom att klicka i "kommer". Om vi fyller båda borden är där plats till 18 personer. Lokalen har blivit större och rymmer fler deltagare men vi är alla tacksamma om det bara är den "lilla" packningen som får följa med. Stora väskor får inte plats.

Välkomna att bli kladdiga om fingrarna!

**********
Våra Art journalträffar bjuder på kreativitet, skratt och trevligt umgänge. Vore det inte trevligt att uppleva detta tillsammans med barn, barnbarn eller någon "liten" bekant. Lov - det innebär att denna gången är den yngre generationen också välkommen och då tillsammans med en vuxen.
För att alla ska kunna njuta av stunden och undvika stök ber vi er vuxna ta ansvar för att barnet är tillräckligt moget och intresserad av att vara med och inte stör de andra som är med på träffen.

En avgift på 30 kr per person betalas på plats! Du anmäler dig genom att klicka i "kommer" OCH gör en kommentar i evenemanget om du tar med dig barn, gör detta på Skaparlustens facebooksida.
Om vi fyller båda borden finns det plats för 18 personer. Lokalen har visserligen blivit större och rymmer fler deltagare men vi är alla tacksamma om det bara är den "lilla" packningen som får följa med.

Välkomna att bli kladdiga om fingrarna!

Inga kommentarer: