torsdag 15 februari 2018

ATC-utmaning "Hjärta" - 15 februari - 15 mars 2018

Februari månad står för kärlek, i alla fall om man ser sig omkring i butiker och i reklam. En symbol för kärlek är - hjärtan. Och tänker man hjärtan kanske tankarna går till - Hjärtan på tråd. Ett hjärta kan gå i tusen bitar. Håll mitt hjärta. osv....

Min tolkning blev så här:


Lite av mixed media möter art journal-typ. Kan ju säga att jag hade en idé men som vanligt så blev resultatet något helt annat, men ett hjärta är med i all fall.

När jag har svårt att komma på idéer till art journal, ATC osv så tänker jag gärna på sångtexter - finns jättemycket trevligt att hämta där.

Hur ni väljer att göra era hjärtan, vilken stil, material, färg osv är helt valfritt.

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Hjärta
Period: 15 februari - 15 mars 2018

Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC?
Nytt för 2018 är att ni har två alternativ att delta i våra ATC-utmaningar:

1. Ni gör som vi gjort tidigare dvs fotografera ATC, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 mars 2018. En beskrivning på vad du använt är också trevligt.

2. Vi kommer att ha ATC-utmaningen i vår grupp Skaparlustens kreativa vänner också. Man fotograferar sitt ATC och laddar själv upp det i gruppen senaste kl 24:00 den 15 mars 2018. Du får gärna berätta vad du använt för att skapa ditt ATC.

Jag fortsätter att lägger jag upp era foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut, oavsett var ni laddar upp det.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på!


Nytt tema presenteras 15 mars 2018 här på bloggen och i gruppen Skaparlustens kreativa vänner.

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.
Vår grupp Skaparlustens kreativa vänner hittar ni på Facebook (klicka på länken som tar er dit)


Ha bra dag!

Inga kommentarer: