måndag 25 april 2016

Er dag på bloggen - ATC-utmaningen "Lila, gult och grönt"

Vad kan man göra med tre färger och en liten bit cardstock? Tydligen väldigt mycket och olika.

Här visar vi era fina ATC, i den ordningen de damp ner i inkorgen:

**********

1. Mona Lundeborg har skapat två färgstarka ATC med tänkvärda ord. För att få djup/3D effekt på sina ATC har Mona använd stencil och modeling paste. Det är ju aldrig fel med blommor eller fjärilar, eller hur?

Mona Lundeborg - A day to CreateMona Lundeberg - Begin your journey**********

2. Charlotta Johansson berättar: "bakgrunden är målad med vattenlösliga vaxkritor. Därefter stämplade jag text och embossade med svart. Jag stansade ut hjärtan med Quickutz som jag sedan stämplade text på." 

Charlotta Johansson - Heart 1Charlotta Johansson - Heart 2**********

3. Annika Hedre skapade ett ATC i påskens tecken. Det blev ett djupdyk bland spillbitar i pappershögen och en massa tålamod när hon klippte ut alla äggen. Lite fina dekorationer - sen blev det ett snyggt ATC.

Annika Hedre - Påskägg i glada färger**********

4. Jenny Sundström har ännu en gång skapat ett fint ATC. Denna gången har hon använt sig av nya stämplar från Altenew. Jenny skriver: "Väldigt roliga att göra i många olika färgkombinationer." 

Det kanske man skulle testa?

Jenny Sundström - April


**********

5. Marie Svensson har använt sig av Distresser. Hon berättar själv: "Bakgrunden på första kortet är skapat med Distress ink färgerna: Twisted Citron, Sqeezed Lemonade och Wilted violet och vatten. Sedan har jag använt en stämpel från Kaisercraft "Alphabet" med en vit stämpeldyna."

Marie Svensson - Alphabet 1ATC nr 2 är gjord på samma sätt men denna gång har Marie använt Dylusions sprayfärger: Crushed grape, Pure sunshine och Dirty Martini. Marie berättar själv: "Över detta har jag klistrat en liten stämplad fjäril med decoupage lim och återigen använt samma stämpel som tidigare. Hela kortet fick sedan ett lager lim och jag drog lite extra penseldrag här och där så att stämpelfärgen skulle smetas ut lite för en lite mer spännande look.

Marie Svensson - Come Fly with me**********


Den nya utmaningen för perioden 15/4 - 15/5 2016 är "Spel och lek". Mer information hittar ni i blogginlägget från 15/4, som ni kommer till om ni klickar HÄR

Välkomna att vara med - bara för det är roligt!

Ha en bra dag!

/ Marie

1 kommentar:

Mona L sa...

Vilka fina ATC kort alla har gjort! Man blir inspirerad!