fredag 15 april 2016

Nu ATC- utmaning i vårens tecken - men inte med blommor och blad

På Skaparlusten är det fullt upp. Vi har precis haft besök av Frank Garcia och har bara varit "hemma" och vänt och är nu uppe i Solna med hela butiken, på Stockholm Hobby & Craft Event 2016.

Men... idag är det 15 april och det är dags för en ny ATC-utmaning.

Våren har alltid lockat barn och vuxna till spel och lek - och det är precis vad periodens utmaning blir. Gör ett ATC om spel och lek. Det är bara temat som är satt - ni väljer själv hur det ska se ut, vilken stil, färg osv.

Hoppas ni vill vara med och - leka.

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Spel och lek
Period:15 april - 15 maj 2016
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 maj 2016 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 maj 2016 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: