tisdag 20 september 2016

Steampunk ATC - uppvisning

Idag är det dags för era fina ATC i Steampunk stil att visa upp sig här på bloggen. Som vanligt blir det i den ordningen de kom i mailen.

**********

1. Eva Palmgren  har gjort tre stycken fina ATC. Hon började med att embossa bakgrunden med utstansade kugghjul, som hon sedan även använde ovanpå bakgrunden. Embossing fungerade bra, skriver Eva, men blir inte lika tydlig.  Till att färga dekorationer och bakgrund har Eva använd distresser: Iced Spruce, Old paper, Peeled Paint, Rusty hinge och Carved Pumkin.**********

2. Lena Eriksson blev tipsad av en väninna om vår ATC-utmaning, vilken tur - för annars hade vi missat hennes fina ATC. Det är mycket som händer på en liten yta. I bakgrunden kan man se en bild på ett gammalt ånglok och över detta kugghjul och annat roligt.


**********

3. Annika Hedre har skapat ett Steampunk ATC i hösttema. I botten kan man ana fina papper från K-Design. Hon har använt lite olika dies med kugghjul men även använt metallkugghjul. Sedan hittade hon också en fågelbur, en nyckel och lite brads i metall som också fick plats. En bladstans från Nellie Snellen. Bladen står så vacker i en vas som egentligen är Tim Holtz Die med bläckhornet. Som pricken över "i" - lite bronsfärgad stickles.


**********

4. Annika Olsson har också haft roligt med sitt ATC. Här är det steampunkfjärilar som pryder kortet.  Det verkar som de är av olika material, både utstansade och i metall. Annika har också färgat in dem i olika färger.


**********

5. Gunnel Eriksson kallar sitt ATC för "Tiden rinner iväg" - vilket är ett passande namn med tanke på de fina timglasen man kan se på kortet. Det ser ut som Gunnel har haft roligt med lite embossingpulver i guld. Snygga hörn i guld ser man också.


**********

6. Annette Sjöberg kunde inte heller motstå temat Steampunk. Annette har använt silkespapper som bakgrund, på detta har hon stämplat med fina stämplar från La Blanche. Hon har sedan använt distresser för att får färgen så fint.  
**********

7. Åsa Blomgren berättar själv: "ATC-korten är alla satta på 3D-kuddar. Olika charms och metallkugghjul - vilket är ett måste - brads och band. Lite olika utklipp och sedan lite Glossy Accent här och var." Hon har kallar dem Metallcharm 1, 2 och 3.
**********

8. Charlotta Johansson har skapat ett ATC som hon kallar "Time and Keys - Something to Rembember". Hon har använt lite olika delar av mönsterpapper som hon klistrat ihop.Ovanpå detta utstansade kugghjul. En klocka och en nyckel i metall.


**********

9. Jenny Sundström berättar själv vad hon använt: "Det blev ett höstigt Steampunk ATC. En embossingfolder, en die med ett löv och lite stämplar i bakgrunden. Metallkugghjul och sedan ser man tydligt att lövet också är embossat och har ett glansigt fint lager UTE på sig.


**********

Det var väl ett härligt gäng tuffa, steampunk ATC som fick visa upp sig denna månaden.
Hur går det att slänga sig över till stilen Shabby Chic? - det får vi se i mitten på oktober då pågående utmaning tar slut. En rolig hobby vi har, med alla dessa olika stilar och tekniker.

Ni hittar inlägget med den nya utmaningen "Shabby Chic" om ni klickar HÄR

Hjärtligt välkomna att vara med!

Ha en bra dag!

Marie

Inga kommentarer: