lördag 15 april 2017

Tema ATC utmaning 15 april - 15 maj 2017 "Scraps från mitt arbetsbord"

15 april och nytt tema i vår ATC-utmaning, denna gången blir det att skapa något av de rester eller annat ni har på ert arbetsbord.

Jag håller på med ett album och där var lite småbitar här och var som jag använde till mitt ATC. Fotot är dock ett som jag hittade i en tidning och klippte ut.  Jag gillar verkligen Tim Holtz Frame die men den var för stor för mitt ATC men klippte och skarvade ihop tills jag var nöjd. Lite Micro beads i guld/koppar och en fjäril med lite av Finnabairs nya vax i Vintage gold. Fjärilen gjord av lera och en silikonform.


Vad har ni för rester på era arbetsbord? Skapa ett eller flera ATC och visa oss.

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: "Scraps från ditt arbetsbord"
Period:15 april - 15 maj 2017
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 maj 2017 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 maj 2017 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: