söndag 16 december 2018

ATC-parad i november månads tema "Film och teater"

Periodens ATC-utmaning var i temat "Film och teater" - ett roligt tema där korten brukar se helt olika ut, precis så gjorde de även denna gången. Vi börjar som vi brukar med det första ATC-kortet som kom i mailen.

**********

1. Charlotta Johansson berättar om sitt ATC: "Det blev ett stilrent kort med washitejp och en lackad filmkamera". 

"Movietime"



**********

2. Marléne Persson har fått sin inspiration från gamla svenska filmer. Marléne berättar: " En svensk favoritfilm heter "Sara lär sig folkvett". En är också Sickan Carlsson en stor favorit hos mig av gamla svens skådespelerskor, så hon får också vara med på ett hörn"

"Sara lär sig folkvett"




"Sickan Carlsson"



**********

3. Annika Hedre har blivit inspirerad av en ny film som heter X & Y skapad av Anna Odell och med bla Mikael Persbrandt i en av huvudrollerna. Annika har använt en Filmstrip från en Tim Holtz die, diverse boksstavsdies och klisterbokstäver. Allt detta på en bakgrund av glansigt vitt cardstock - som en filmduk. 

"X & Y "



**********

4. Jenny Olofsson har använt sig av papper från Graphic 45 från kollektion Vintage Hollywood Collection. Det blev ett lager-på-lager kort. 

"Vintage Hollywood"




**********

Vi har en ny pågående ATC-utmaning under perioden 15 december - 15 januari 2019 är det temat "Vinter".  Hur ser er vinter ut?

Mer information hittar ni i blogginlägget " ATC-utmaning Vinter 15 december - 15 januari 2019"


/ Marie

Inga kommentarer: