lördag 1 juni 2019

Mood Board - Juni 2019

Juni månad - redan? Nu skiftar vi från maj månads färgstarka Mood Board till en lugnt och behagligt i juni. Tänk att grönt, blått och lila/rosa kan vara så vacker tillsammans. Har du aldrig testat denna färgkombinationen, varför inte passa på under juni.

Som vanligt är det inte bara färgerna som ska inspirera utan bilderna med motiv, struktur och annat du ser som vi andra kanske inte ser.

















**********

Vi brukar också använda oss av färgtemat/Mood boarden när vi skapar vår första sida på våra art journalträffar i Skaparlustens trevliga kurslokal "Bageriet" som finns i Sjöbo i mitten av Skåne.

Vi lägger upp ett evenemang på Skaparlustens sida på Facebook där man kan "anmäla" sig till vår Art journal träff  som i juni månad är onsdagen 5 juni kl 15:30-20:00 i butiken i Sjöbo, Skåne.

För er som inte kan vara med så finns det alltså alltid möjlighet att skapa och  ladda upp foto i gruppen Skaparlustens kreativa vänner på Facebook. Skiss och utmaningssteg för våra sidor hittar ni också i ett "album" i gruppen.

Önskar er alla en kreativ månad!

/ Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar