fredag 5 mars 2021

The Light within - Mixed Media painting - Let us start with Art - YouTube Hop 🎹🎬

Första fredagen i varje mĂ„nad Ă€r det dags för ett s.k YouTube hop, den som vi kallar "Let us start with Art".  Mer info lite lĂ€ngre ner i inlĂ€gget.

The Light within

Till mĂ„nadens projekt i Let us start with art har jag mĂ„lat med tekniken negativ mĂ„lningsteknik. Vilket betyder att man gör en fin bakgrund för att sedan ta fram ett motiv. Kan man inte rita eller mĂ„la motiv sĂ„ tar man fram en fin stencil ex Donna Downeys kombinerade stencil och mask DD-069 Silouette Trio. 

Hur jag gjorde mitt projekt kan ni se om ni klickar er vidare till YouTube: 


Under min video pĂ„ YouTube, finns en textruta och i den finns lĂ€nkar till de andra som deltar i mĂ„nadens "YouTube Hop". 

**********

Vad Àr tanken bakom Let us start with Art?

Bea Grob frÄn Mixed Media and More hade denna idé för ett mÄnatligt samarbete första fredag varje mÄnad under 2021. Vi Àr en grupp skapare som gillar att inspirera till kreativitet, bort frÄn den vardagliga rutinen. Det handlar om att mÄla, rita, illustrera antingen analogt eller digitalt. Det kan vara allt frÄn oljemÄlning, akvareller, collage, blandade medier och mer. SÄ lÄt oss börja med lite positivitet och fina saker.

Vi skulle gÀrna vilja att du blir inspirerad och skapar tillsammans med oss och anvÀnda dÄ #letusstartwithart , nÀr du Àr nÄgonstans pÄ sociala medier, oavsett om det Àr pÄ Facebook, Instagram, Twitter, Tiktok eller vad som helst.

och resten av oss


 Hoppas du blir inspirerad till att vara kreativ!

Marie 

#keepcalmandcreateart #stayhomeandcreateart #coronatimes #coronatider

Inga kommentarer: